Jeugdwerking

Aansluiting-indeling jeugd.

Enkel via e-mail (Nieuwe leden) is het mogelijk een aanvraag te doen om lid te worden
van onze jeugdclub BC Aalter.

Dit aantal is steeds beperkt en eens volzet werken wij met een wachtlijst.

• De jongste groep kan aansluiten vanaf 8 jaar en speelt enkel op woensdagnamiddag (tot 12-13 jaar).
  • De oudere groep (13-17 jarigen) spelen op maandagavond en woensdagavond.

De coaches bepalen in welke groep men terecht komt soms los van de leeftijd maar ook op basis van spelniveau.

De club traint op techniek,snelheid van uitvoering,fitheid en verliest de fair play niet uit het oog.

Sporten op een leuke manier met motivatie en onder vrienden is ons streefdoel.

Het lidgeld is 75 euro met inbegrip van trainingen, verzekering en gebruik van shuttles.

Een tussenkomst op dit lidgeld is steeds mogelijk via de mutualiteit.

Deelname aan jeugdtornooien kan via JBCM (Jeugd Badminton Circuit Meetjesland) waarvan onze club deel uitmaakt.

Brochure JBC Meetjesland_2021-2022

JBCM Foto's

Geplaatst op 20/06/2021.

Speeluren jeugd

Door een beslissing van de Vlaamse Regering zal de sportzaal in de sportlaan tot eind december nog gebruikt worden als vaccinatiecentrum.

Van de gemeente Aalter kregen we het aanbod om tijdelijk gebruik te maken van de sporthal in Knesselare.

• De oudste jeugd kan vanaf woensdag 1/9 spelen in de sporthal van Knesselare van 13u-14u30
    (we hebben 5 terreinen ter beschikking).

• De jongste jeugd kan vanaf woensdag 1/9 spelen in de sporthal van Knesselare van 14u30-15u30
    (we hebben 5 terreinen ter beschikking).

Wijziging :  voor verdere info :  Carlos Verspille – (BCAalter@outlook.com) – 0488/13.92.62

Met sportieve groeten,

Carlos

Geplaatst op 07/07/2021.

Voor de jeugd die steeds mag komen spelen zijn er geen training tijdens de vakantie periode.

Enkel als de sporthal sluit ( jaarlijks verlof en feestdagen ) moeten we afhaken...

Bij twijfel... Raadpleeg onze kalender.

Geplaatst op 23/06/2020.

Badminton Trickshots !!!

Yonex Denmark Open - J3 : Lee Chong Wei vs Wei Nan

Yonex Denmark Open 2015 - 1/8 : point de folie entre Lee Chong Wei (Mas) vs Wei Nan (Hkg) qui sera gagné par Wei. Wei gagne le match 21-18 21-19.

Posté par Badminton Mémoire sur jeudi 15 octobre 2015